De ondernemer

Tegenwoordig ben ik ondernemer van mijn eigen bedrijf. Ik run een ICT bedrijf die ervoor zorgt dat jouw bedrijf of website hoger in google te vinden is. Dit is een groot voordeel namelijk als je bovenin Google weet te komen. Mensen zijn namelijk vaak lui en klikken op het eerste wat ze tegenkomen als naar iets zoeken. Met die theorie zorgt mijn bedrijf en mijn personeelsleden ervoor dat jouw positie in de zoekmachine hoger komt te staan. Naast het voorbeeld hierboven doen wij ook nog webapplicaties maken voor klanten. Dus als een eigen winkel hebt kan je met een app een dagelijkse korting regelen. Of als je een competitie ergens in hebt, dan kan je de app gebruiken om de competitie rooster makkelijk en overzichtelijk te maken. Daar is mijn bedrijf PixelBeheer goed in.

Meer dan alleen

Omdat ik dit niet alleen kan, heb ik natuurlijk ook nog personeelsleden. En het worden er langzaam steeds meer. Aangezien je als ICT’er natuurlijk altijd je eigen laptop hebt, moet je als bedrijf er ook voor zorgen dat je jouw materiaal op orde hebt. Omdat ik van 3 naar 6 personeelsleden ga, betekend dat ook dat ik meer laptops moet halen. Ik heb natuurlijk eentje voor mezelf. Verder had ik er al drie laptops voor mijn eerste drie personeelsleden, maar ik moet er nu e 3 erbij hebben en ik wil eentje extra als reserve als er eentje kapot gaat. Verder is het belangrijk dat het een paar goede laptops zijn, dus geen computers van €300, maar rond €1100. Naast de laptop wilt iedereen nog 2 beeldschermen van ongeveer €50 per stuk. Dat komt op een eindbedrag van €4800. Dat zeker niet niks.

Om toch voor mijn personeelsleden het mogelijk te maken om prettig te werken én om voor mezelf een goede financiële status te creëren heb ik de mensen van Day top deal in geschakeld om mee te zoeken naar geschikte laptops én een geschikte prijs. Naar veel zoeken heb ik eindelijk iets gevonden waardoor ik geen €4800 hoefde te betalen maar €2800 dat is een wereld van verschil. En daarvoor wil ik Day top deal bedanken.